Foto:

Fiets of wandel op 27 juli mee vanaf Natuurpoort Visdonk

  Toerisme

Brabantse Natuurpoorten zijn een uitstekend startpunt om op de fiets de natuur te ontdekken, te ontspannen of lekker actief buiten te zijn. De ANWB, Stichting Brabantse Natuurpoorten en KBO-Brabant dragen hier graag aan bij en organiseren deze zomer vier fiets- en wandeldagen door het Brabantse landschap.

Zo is er op zaterdag 27 juli een fiets- en wandeldag bij Natuurpoort Visdonk in Roosendaal. Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom om mee te doen.

Iedereen die wil fietsen of wandelen kan tussen 10.00 en 14.00 uur de routebeschrijving afhalen bij de stands van ANWB en KBO-Brabant bij Natuurpoort Visdonk, bij Brasserie Lodge Visdonk. Adres: Rozenvendreef 2, 4707 PD Roosendaal. De afstand van de fietsroute is circa 35 km en de wandelroute 11 km. Vrijwilligers van de ANWB en KBO-Brabant staan op locatie klaar om iedereen welkom te heten. Ook zijn vrijwilligers van IVN Roosendaal aanwezig om informatie te bieden over de natuur van Landgoed Visdonk. Fiets of wandel je liever niet alleen, sluit dan aan bij een groep. Om 11.00 uur is er de mogelijkheid om met een ANWB-vrijwilliger mee te fietsen. Voor mensen met een fysieke beperking is er de mogelijkheid om een driewieler uit te proberen. Het bedrijf Senzup, leverancier van dit soort fietsen, is aanwezig met een aantal driewielers die gratis getest kunnen worden.

Start tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Voldoende horeca en parkeergelegenheid aanwezig. Data en locaties van alle ANWB fiets- en wandeltochten bij Brabantse Natuurpoorten.

Data en locaties

Zaterdag 6 juli – Natuurpoort Nederheide – Milheeze
Zaterdag 27 juli – Natuurpoort Visdonk – Roosendaal
Zaterdag 17 augustus – Natuurpoort De Malpie – Valkenswaard
Zaterdag 7 september – Natuurpoort TerSpegelt – Eersel

Meer berichten