Alle kinderen zijn afgelopen zaterdag geslaagd voor hun eerst Mini MMA bandje en diploma.
Alle kinderen zijn afgelopen zaterdag geslaagd voor hun eerst Mini MMA bandje en diploma. (Foto: )

Alle kinderen geslaagd voor hun eerste Mini MMA bandje

  Sport

ROOSENDAAL - Afgelopen zaterdag was het dan zover: Mini MMA kids gingen op voor hun eerste groene bandje en diploma. Een uniek eigen concept bedacht door Bjorn en Lisa Roosenboom in samenwerking met Team Move on Roosendaal.

Door respect naar leraar en van leraar naar kind. Het op een spelenderwijze en sportieve manier kinderen meer zelfvertrouwen geven en ze hierin laten groeien. Team Move wil laten zien dat je op een bijzondere les methode je kinderen weerbaar, sportiever en krachtiger kan laten maken. Het examen hield als volgt in: Kent de basis regels van het stoten. Zesentwintig kinderen hebben door toewijding en inzet aan alle aanwezigen laten zien wat ze in een halfjaar tijd hebben geleerd.

Na de warming-up kwam de stormbaan; bij veel kinderen en geliefd onderdeel waarin de kinderen kunnen laten zien wij zij in huis hebben. Na een korte pauze kwam het hoofdonderdeel. Alle kinderen zijn geslaagd en hebben hierna hun eerste bandje en diploma ontvangen. Over een halfjaar zal deze groep op gaan voor hun volgende bandje.

Wilt u(w kind) ook meedoen? Neen een gratis proefles! Aanmelden via www.moveonroosendaal.nl/aanmelden.

Meer berichten