Foto:

Bristol verslaat reserves van Feyenoord 2

  Sport

Bristol vr 1 heeft woensdag de reserves van Feyenoord 2 verslagen. De Roosendaalse formatie wonnen van de Rotterdammers met 7-4.

De ploeg van Hans Lauwen begon opnieuw niet goed aan de wedstrijd, maar het was duidelijk dat de thuisploeg iets beter was. Voor rust had Grifftih Vaissaire en Angelique Hage Bristol op een voorsprong gezet. "Ons doel is zoals altijd duidelijk", we willen goed voetbal spelen. "We willen altijd winnen met meer doelpunten maken."

Daar zit soms de valkuil van de huidige ploeg. Het willen naar meer breng de ploeg soms in de problemen. Heel even in de tweede helft leek Feyenoord terug te komen, maar opnieuw keepster Jade Massing blonk opnieuw uit.

"Je kunt er allerlei analyses op los­laten,maar soms gaat het te wild, en behouden we niet het balbezit", aldus Wahiba Didi. Feyenoord nam in het heerlijke wedstrijd alle mogelijke risico's, speelde na rust een soort Russische roulette. Vaak met vier man voorin. En ondertussen lag het achterin wagenwijd open. Rivke Draayer en Wahiba Didi haalde de buit uiteindelijk binnen voor de Bristol dames.

Samen met Mazzelstars is Bristol vr1 koploper in de hoofdklasse. Al hebben de geel/zwart een wedstrijd meer gespeeld Vrijdag 1 november is de kraker tussen beiden teams.

Meer berichten