Positief punt is dat het team aanzienlijker beter is geworden vergeleken met afgelopen seizoen.
Positief punt is dat het team aanzienlijker beter is geworden vergeleken met afgelopen seizoen. (Foto: )

Heren van Bristol geven voorsprong uit handen

  Sport

ROOSENDAAL - Er leek er geen vuiltje aan de lucht voor Bristol afgelopen vrijdag. Door goals Safouane Al Allaouie en Rick de Jonge en een eigen doelpunt was er de comfortabel 1-3 voorsprong bij rust. Maar na de pauze zag trainer Said Ouasti zijn ploeg fouten maken. "Het liep minder bij ons, we verloren te veel duels, en gaven een voorsprong gewoon weg.''

Transito profiteerde daarvan en kantelde het duel volledig. Van 2-5 werd het 5-5, via Achraf el Bousksaki Souane Tanouti en Safouane Al Allaoui was de drie punten zo goed als veilig gesteld. Althans dat dachten de Roosendalers. "Maar het liep allemaal net iets anders", vertelt Said Ouasti. Een winnaar kwam er echter niet. Transito ging met een extra veldspeler spelen, en kwam onbegrijpelijk nog langszij.

De coach baalde onder andere van twee volgens hem individuele 'kinderachtige' fouten die in zijn ogen het onnodige gelijkspel opleverden. "We geven twee cadeaus weg, wat de aanleiding was om Transito vertrouwen te geven. Ze roken bloed en mijn spelers liepen uit posities naarmate de klok naar het einde tikte."

Positief punt volgens coach Ouasti is wel dat het team aanzienlijker beter is geworden vergeleken met afgelopen seizoen. Het vertrouwen dat het goed gaat komen is daarom groot.

Meer berichten