Chaotische start maar toch nog gelijk gespeeld

  Sport

Bristol Vr1 begon tegen Barendrecht Vr1 erg chaotisch de dames stonden niet helemaal goed. In het begin waren er ook veel kansen voor Barendrecht via de zijkanten van het veld. Naarmate de speelminuten ging het een stukje beter, we gingen positioneel beter staan en creëerde daardoor meer kansen.

Achterin stond het beter en kreeg Barendrecht steeds minder kansen. Bristol Vr1 kwam dan ook op een voorsprong van 4-1 voor de rust. Doelpunten voor Bristol werden gemaakt door Rivke de Draaijer (twee keer), Tessa van Diest en Angelique Hage.

Bij de rust zijn nog een paar verbeterpuntjes besproken. Toen werd gestart met de tweede helft speelde het team goed en zocht ze steeds het doel van de tegenstander op. De teamleden bleven ook in de tweede helft kansen creëren en scoorden nog twee doelpunten, gemaakt door Griffith Vaissaire en Angelique Hage. Toch ging het in de laatste fase weer chaotischer en sloeg de vermoeidheid toe.

Hierdoor kon Barendrecht ook nog twee keer  scoren. Er waren meer tegendoelpunten, maar de teamgenoten mogen blij zijn dat ze beschikken over de beste keepster Jade Massing. Dankzij haar goede reddingen bleef het maar bij drie tegentreffers.

Komende drie wedstrijden zal er uit een heel ander vaatje getapt moeten worden. Het spel zal dan aanzienlijk beter moeten om; Feijenoord 2 aankomende woensdag, Brabantia(beker) en de huidige koploper Mazzelstars te kunnen verslaan.

Het tweede team van de vrouwen speelde gelijktijdig tegen Mazelstars 2. Het was de kraker tussen de nummer 1 en 2 van de ranglijst, in het Topsportcentrum Rotterdam. Bristol vr 2 kwam al vrij snel op een achterstand, maar deze werd vrij snel gecorrigeerd. Beiden teams wisten snel het net te vinden waarbij 3 minuten voor tijd de stand 3-2 was voor Bristol vr 2. Echter het team uit Zoetermeer kon toch nog de gelijkmaker binnen schieten. Uiteindelijk eindstand 3-3.

Meer berichten