Het Wouws Wielerweekend krijgt zeker een vervolg in 2020, waarschijnlijk weer het laatste weekend van augustus. Foto: Koen Mol.
Het Wouws Wielerweekend krijgt zeker een vervolg in 2020, waarschijnlijk weer het laatste weekend van augustus. Foto: Koen Mol. (Foto: Koen Mol)

Wouws Wielerweekend krijgt vervolg in 2020

  Sport

Een maand na het Wouws Wielerweekend 2019 heeft het organiserend comité het evenement geëvalueerd. Ondanks het feit dat er altijd wel wat zaken voor verbetering vatbaar zijn, heerste er grote tevredenheid. Veel positieve geluiden waren er ook bij de deelnemers, bezoekers en sponsoren.

Al snel werd dan ook besloten om dit wielergebeuren in 2020 weer te houden, waarbij het comité nu al heeft aangegeven weer beschikbaar te zijn.

Het comité opteert in 2020 voor het laatste weekend in augustus (29e en 30e), maar dit is nog onder voorbehoud. "Mocht het comité daarnaast besluiten dat het Wouws Wielerweekend voortaan een jaarlijks terugkerend evenement wordt, dan zal dit wellicht steeds in het laatste weekend van augustus plaatsvinden", aldus PR-man Eric de Regt.

Meer berichten