De jeugd leert handballen. Foto: J. Pellis.
De jeugd leert handballen. Foto: J. Pellis. (Foto: J. Pellis)

Gratis handballen

  Sport

HEERLE - Handbal is een hele leuke sport met veel verschillende bewegingsvormen en daarom ideaal voor de jeugd! Daarom nodigt handbalvereniging Heerle alle kinderen van de basisscholen of ouder uit om gratis mee te komen trainen in de maand oktober.

Handbalvereniging Heerle is een grote sportvereniging die met achttien teams deelneemt aan de handbalcompetitie. Om het handbalniveau en het grote aantal leden te handhaven of zelfs misschien te verhogen is HV Heerle steeds op zoek naar nieuw talent. HV Heerle heeft zich ontwikkeld tot een regionale vereniging waarvan de leden uit diverse plaatsen uit West-Brabant komen.

Daarom staan in de hele maand oktober de deuren van de trainingshal open. Er is een goed trainingsplan ontwikkeld waarmee de jeugdtrainers aan de slag kunnen. Alle teams hebben de mogelijkheid om twee keer per week één of zelfs anderhalf uur te trainen. Die trainingen vinden plaats in de eigen zaal Harella in Heerle of in sporthal de Omganck in Wouw. De thuiswedstrijden in de competitie worden gespeeld in de sporthal in Wouw, zowel op zaterdagavond als op zondag.

Het is niet nodig om van te voren aan te melden, kom gewoon met je sportkleren naar de trainingshal en meld je daar bij de trainer en doe mee. Voor meer informatie kijk op de website of neem contact op met de handbalvereniging.

Meer berichten