Tafeltennisseizoen De Pin Pongers weer van start

  Sport

De Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) heeft het programma van de NTTB Najaarscompetitie 2019 vrijgegeven. Tafeltennisvereniging De Pin Pongers uit Wouwse Plantage participeert net als afgelopen seizoenen weer met 3 seniorenteams op allerlei verschillende niveaus in de afdeling Zuidwest.

Vrijdag 13 september start men met uitwedstrijden, op zaterdag 21 september komen alle teams voor het eerst en tegelijkertijd in actie in dorpshuis De Spil. De thuiswedstrijden starten altijd om 14.00 uur. De eerste trainingen van het nieuwe seizoen staan ook weer voor de deur. In april werd een pilot gestart in Wouw en het bestuur heeft besloten ook voor de rest van het jaar in buurthuis De Geerhoek actief te zijn.

Vanaf 20 augustus kan er op dinsdagavonden vanaf 19.30 uur weer getraind worden. Op vrijdag 23 augustus wordt weer wekelijks getraind vanaf 20.00 uur in De Spil te Wouwse Plantage. Heb je interesse in tafeltennis en lijkt je het leuk om in gemoedelijke sfeer bij een gezellige en sportieve vereniging actief te zijn, kom dan langs op een van de trainingsavonden of neem contact op met het bestuur. Meer info op de website.

Meer berichten