De Draai.
De Draai. (Foto: Aad Meijer)

Tempo-Team vaste sponsor voor Dames Elite bij de Draai van de Kaai

  Sport

Het is dit jaar alweer voor de vierde maal in successie dat Tempo-Team hoofdsponsor is van de Dames elite klasse bij de komende Draai van de Kaai op zondag 4 en maandag 5 augustus. Het startschot van de wedstrijd voor de Dames Elite, die zullen strijden om de grote prijs Tempo Team, zal gegeven worden op maandag 5 augustus om 15.15 uur en zal worden verreden over 60 kilometer.

Kim van den Broek, operationeel manager bij Tempo Team: "Tempo-Team zet het vrouwenwielrennen graag in de spotlights. Tempo-Team vindt het leuk om te zien dat steeds meer vrouwen op de fiets stappen en dat het vrouwenwielrennen steeds populairder wordt. Bij alle grote wielerkoersen ter wereld rijden de Nederlandse dames vooraan en maken er velen een kans op de eindoverwinning.''

De Draai past als evenement goed bij de nieuwe missie van Tempo-Team. ''Wij verhogen plezier en resultaat door werk dat past. Dichtbij zijn, persoonlijke aandacht en het vermogen om mee te bewegen is belangrijk in het bij elkaar brengen van de behoeften van werkgever en werknemer. Om dat te kunnen realiseren hechten wij veel waarde aan lokale zichtbaarheid en altijd die stap méér doen. Wij zijn hèt uitzendbureau dat bijna in iedere stad of dorp zichtbaar is. Zowel medewerkers als bedrijven kunnen naar binnen lopen voor een goed gesprek of een kop koffie."

"In de regio Roosendaal hebben wij dagelijks honderden medewerkers bij diverse bedrijven aan het werk en wij zoeken nog meer kandidaten! Mocht u op zoek zijn naar een (nieuwe) baan, kom langs op één van onze vestigingen, vervolgt Kim. "Wij hebben een goede klik met de Draai van de Kaai. Tempo-Team is dan ook dit jaar weer aanwezig en zichtbaar middels spandoeken, t-shirts voor alle vrijwilligers en op het hoofdpodium. Daarnaast hebben wij een belangrijke rol op het gebied van het personeel in de VIP tent. Het professionele en exclusieve karakter wordt mede vorm gegeven door gastvrouwen en medewerkers van Tempo-Team. Ook hier zorgen wij dus voor de juiste mensen op de juiste plaats! "Bij ons speerpunt 'local for local' hoort ook onze inzet voor lokale initiatieven en evenementen.''

Tempo-Team wordt enthousiast van een groot regionaal event als de Draai van de Kaai. ''In het kader van ons motto 'doe meer' is het onze mentaliteit om altijd een stapje harder te zetten, dit doen wij ook voor de Draai'', zo besluit een enthousiaste Kim van den Broek.

Meer berichten