Wouwse Tennisvereniging biedt zomeruitdaging voor voetballers en hockeyers

  Sport

De Wouwse Tennisvereniging biedt deze zomer tennis voor voetballers, handballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 18 juni t/m 16 september waarbij spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast krijgen de spelers 4 tennislessen/clinics onder begeleiding van een gecertificeerde trainer en doen zij mee aan het Zomer Challenge eindtoernooi. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten. Kosten zijn €60,-.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met de Wouwse Tennisvereniging, Bart van Nassau, telefoonnummer 06-54292000 of e-mail bart@tennisforyou.nl.

Om in te schrijven kunt u terecht op de website van de Wouwse Tennisvereniging. Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het Zomer Challenge eindtoernooi. Doe je mee?

Meer berichten