Sterk weekend voor De Pin Pongers

  Sport

Vrijdagavond 12 april werd al weer de voorlaatste speelronde van de NTTB Voorjaarscompetitie 2019 afgewerkt. Alle teams van tafeltennisvereniging De Pin Pongers uit Wouwse Plantage kwamen buiten de thuishaven in actie. Pin Pongers 1 verloor bij koploper Arnemuiden (2) zeer nipt met 6-4.

De Zeeuwen hadden aan 3 punten genoeg om de titel in de 3e klasse op te eisen. Tom van Doorn won 2 partijen, Albert de Jong en Koen Schuurbiers wonnen ieder 1 partij. Vrijdag 19 april 2019 wordt in Oudenbosch de slotronde gespeeld en bij winst op Vice Versa'51 (2) wordt een historische 2e plaats bereikt. Een historische tweede plaats in de 4e klasse lijkt een prooi te worden voor Pin Pongers 2.

Het team won in Zeeland van Arnemuiden (4) met 4-6. Jac Rosenboom en René Schijven wonnen ieder 2 duels en samen ook het belangrijke dubbelspel. Rose-Marie de Koning won 1 partij. Donderdag 18 april 2019 heeft het aan 1 punt tegen hekkensluiter Scaldina (1) te Zierikzee genoeg. Pin Pongers 3 won in Bergen op Zoom met liefst 2-8 van runner-up Het Markiezaat (6). Eelco Ligtenberg won al zijn drie singles, Marjan Quak-De Groot en Adrie Raaymakers wonnen twee singles.

De heren wonnen ook het dubbelspel. Ook zij hebben vrijdagavond 19 april 2019 bij koploper Tanaka (5) uit Etten-Leur aan 1 punt genoeg op tweede te worden in de 6e klasse al is een overwinning van 2-8 of beter ook genoeg voor de titel. Meer info: www.depinpongers.nl.

Meer berichten