Gesprekken over de tocht naar Santiago de Compostela.
Gesprekken over de tocht naar Santiago de Compostela. (Foto: Henk Melissen)

Informatiebijeenkomst voor de tocht naar Santiago de Compostela

  Sport

Heel veel wandelaars en fietsers hebben een droom: De tocht naar Santiago de Compostela. Een tocht die je leven zal veranderen; je geniet van de natuur en cultuur, de ontmoetingen met medepelgrims.

Er zijn allerlei mogelijkheden om de tocht te maken: vanaf de voordeur, ongeveer 2400km. Je kunt ook starten in Zuid- Frankrijk vanuit St. Jean Pied de Port. Dan is het ongeveer 800km. Je kunt de tocht in een keer wandelen of fietsen, maar ook in etappes.

Meer informatie krijgt je bij het Santiago Café op zaterdag 6 april 2019 van 15.00 tot circa 18.00 uur. Locatie: Outdoor & Travel Outfitters, Rucphensebaan 24A te Roosendaal. De toegang is gratis, maar geef je even op via de website.

Tijdens die bijeenkomst komen Caminogangers hun ervaringen vertellen; je kunt vragen stellen en een folder meenemen van het Nederlands Genootschap van Sint Jacob. Het is een gezellig samenzijn voor ervaren en toekomstige lopers en fietsers, afgesloten met een eenvoudige maaltijd.

Tevens is er een stand met boeken en materialen die je kunt inzien en kopen voor je tocht. De opbrengst van die verkoop gaat naar het Straatkinderenproject Karunalaya in Chennai, India. Je kunt een gift doen voor deze straatkinderen.

Meer berichten