Wandel langs de mooiste plekjes van Woudrichem

  Sport

Op zaterdag 18 mei organiseert een groep vrouwen uit Woudrichem Rondje Woerkom, een prachtige wandeltocht voor Vrouwen lopen voor Vrouwen. Wandel mee langs de mooiste en historische plekjes van de Noord-Brabantse vestingstad! Door mee te doen steun je kwetsbare vrouwen die in de prostitutie terecht zijn gekomen of verslaafd zijn.

De afwisselende wandelroute slingert door de oude vestingstad Woudrichem en het groene en het waterrijke Land van Heusden en Altena. Na afloop staat een heerlijk high tea klaar. De tocht wordt georganiseerd door een groep vrouwen uit de Hervormde Gemeente van Woudrichem. Deze kerk spaart een jaar lang voor het werk van De Hoop.

De tocht is een sponsorwandeltocht, waarmee geld op wordt gehaald voor vrouwen in nood. Bij De Hoop worden vrouwen geholpen die kampen met een verslaving of psychische problemen. Terwille helpt vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de prostitutie. De inzet van de wandelaars bij Vrouwen lopen voor Vrouwen maakt het mogelijk dat kwetsbare vrouwen een nieuwe start kunnen maken.

Wandel je mee op zaterdag 18 mei? Je bent van harte welkom! Gun jezelf deze mooie dag en wandel gezellig samen met je vriendinnen, zussen, buurvrouw of wandelmaatjes! Schrijf je in via de website.

Meer berichten