Net begonnen of nog geheel niet, dat maakt niet uit. Er is deze ochtend een gratis start-up training.
Net begonnen of nog geheel niet, dat maakt niet uit. Er is deze ochtend een gratis start-up training. (Foto: THOR)

Tweede editie THOR Winterchallenge 2019

  Sport

Op 19 januari houdt THOR alweer de 2 editie van hun THOR Winterchallenge. Dit jaar wordt er weer flink uitgepakt met al hetgeen wat de sport vereniging te bieden heeft. Wandelen, Nordic Walking en hardlopen zijn natuurlijk de onderdelen die het meest voor zich spreken bij de vereniging.

Voor deze groepen zijn er dan ook weer leuke en uitdagende routes uitgezet, van 6-10-17 en 25 km. De start is van onze schitterende atletiekbaan richting de Ruchpense heide en bossen. Met rust punten bij het T-huis en de Posthoorn te Ruchpen.

Net begonnen of nog geheel niet, dat maakt niet uit. Er is deze ochtend een gratis start-up training. Meld je aan en wie weet zien we je terug aan de start van de Halve Marathon van Roosendaal!

De jeugd komt ook volop aan hun trekken deze ochtend. Er zijn twee afstanden die gelopen kunnen worden. Namelijk ongeveer 1500 meter en ongeveer 3000 meter. Ook zij starten vanaf onze atletiekbaan richting de bossen. Eindpunt is het T-huis alwaar de kinderen getrakteerd zullen worden op warme chocolademelk. Van hier gaan ze terug naar onze accommodatie waar nog een OBSTAClE RUN is uitgezet die genomen kan worden.

Voor al deze lopers is er een goede verzorging aanwezig in de vorm van EHBO-ers, fruit en water bij de finish en op de rustpunten. Ook dit jaar wordt THOR weer ondersteund op de routes door enkele mountainbikers van de 'kaaimannen'. Zij zullen op de routes fietsen ter controle en ondersteuning van de deelnemers.

Geen zin in om een 'heel eind' te gaan lopen? Kom dan deze dag naar het THOR-honk voor een lekkere kop koffie, thee of soep en ga een leuk spelletje Jeu de Boules spelen met vrienden of familie. De banen zijn voor deze dag in tiptop conditie gemaakt.

De kosten van deze deelname is voor wandelaars en lopers is 4 euro en kinderen 2 euro. Elke deelnemer krijgt hierbij een gratis consumptie.

Op www.inschrijven.nl kun je je voorinschrijven per onderdeel. Bezoek voor meer informatie ook de website of de Facebookpagina van THOR.

Meer berichten