Niek van der Velden (snowboarden), Chelsey Heijen (boksen), Sieben Mix (squash) en Talent Cas van Peer (boksen) gingen er vorig jaar met de titels vandoor.
Niek van der Velden (snowboarden), Chelsey Heijen (boksen), Sieben Mix (squash) en Talent Cas van Peer (boksen) gingen er vorig jaar met de titels vandoor. (Foto: Sportgala Roosendaal)

Meld nu je sportkampioenen aan voor Sportgala Roosendaal

  Sport

Het Sportgala Roosendaal 2018 zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 2 februari 2019. En ook dit jaar zal theater De Kring gastheer zijn.

Tijdens dit gala zullen alle sportkampioenen van de gemeente Roosendaal worden gehuldigd. Ook zal de verkiezing plaatsvinden van de Sportman, Sportvrouw en Sportploeg van het jaar en wordt bekend gemaakt wie zich het Talent van het Jaar mag noemen.

Dat de gemeente Roosendaal bekend staat om sport is wel duidelijk. Er is een enorme verscheidenheid aan sportverenigingen en ook individuele toptalenten halen met grote regelmaat zeer goede (internationale) resultaten.

Niek van der Velden (snowboarden), Chelsey Heijen (boksen), Sieben Mix (squash) en Talent Cas van Peer (boksen) gingen er vorig jaar met de titels vandoor.

Het aanmelden van sportkampioenen kan via de website van Sportgala Roosendaal. Hier zijn ook de criteria te vinden waaraan voldaan moet worden om voor huldiging in aanmerking te komen. Aanmelden dient te geschieden voor 6 januari 2019.

Het voordragen voor kandidaten voor de titels Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Talent kan ook via de website of rechtstreeks via info@sportgalaroosendaal.nl. Deze voordracht dient uiterlijk 15 december 2018 bij de organisatie binnen te zijn.

De lijst van aangedragen kandidaten voor Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Aanmoedigingsprijs gaan naar een onafhankelijke nominatiecommissie. Deze commissie draagt per categorie drie kandidaten voor aan het bestuur van Stichting Sportgala. Het bestuur neemt op basis van die voordracht een besluit.

Meer berichten