Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens het NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp.
Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens het NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp. (Foto: NAC Breda)

NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp in herfstvakantie

  Sport

In de herfstvakantie komt NAC Breda naar v.v. Baronie met een NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. Zowel het Soccer Camp als het Keeperskamp duurt drie dagen (16 oktober t/m 18 oktober) en staat onder leiding van gediplomeerde trainers.

Alle trainingen van het NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp vinden dagelijks plaats van 09.00 tot 15.00 uur op het sportcomplex van v.v. Baronie aan de Blauwe Kei 1A in Breda. Voetbalontwikkeling en voetbalbeleving staan centraal tijdens het NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp.

Na afloop ontvangen alle deelnemende kinderen hun eigen NAC Breda Soccer Camps-tenue als herinnering aan drie dagen vol voetbalplezier. Inschrijven kan via de website.

Volledig programma

Eén van de onderdelen van het NAC Breda Soccer Camps-programma zijn de Skill Games. Hierbij worden de Skill Games uit de voetbalgame FIFA op het voetbalveld nagedaan. Naast een uitgebreid voetbalprogramma vindt er tijdens het NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp ook een animatieprogramma plaats, zoals bijvoorbeeld een voetbalquiz, bingo en een voetbalfilm. Bovendien komen er tijdens het Soccer Camp en Keeperskamp spelers van het eerste elftal van NAC Breda op bezoek om voetbaltips te geven.

NAC Breda Voetbaldag bij Beek Vooruit 

Naast het NAC Breda Soccer Camp en Keeperskamp is er op de laatste dag van de herfstvakantie (vrijdag 19 oktober) ook een NAC Breda Voetbaldag, die van 9:00-15:00 uur plaatsvindt op het sportcomplex van Beek Vooruit aan de Heikantsestraat 37b in Prinsenbeek. Inschrijven voor de NAC Breda Voetbaldag kan via deze link

Meer berichten