Logo gazetroosendaal.nl

Dartsteam La Plaza naar Nederlands Kampioenschap

  Sport

La Plaza 3 uit Stampersgat is kampioen geworden in derde divisie C en heeft zondag 10 juni jl. het algemeen kampioenschap gewonnen van de RDF(Roosendaalse Dart Federatie) van de kampioenen van de derde divisie.

Door het behalen van het kampioenschap in de derde divisie C speelden ze zondag onderling met de andere 3e divisies om het algemeen kampioenschap in de derde divisie met de Dartegaaltjes, DV waor mikte op en Flowdarts. Na 3 wedstrijden wist La Plaza 3 de meeste punten te vergaren en daardoor mogen ze nu de RDF gaan vertegenwoordigen op het Nederlands kampioenschap op 23 juni a.s. in Nijkerk.

Jubileumjaar

Dit is een mooi resultaat voor dartvereniging La Plaza die dit jaar hun jubileum vieren van het 20-jarig bestaan van de dartvereniging. Dit jubileum vieren ze met een jubileumtoernooi op zaterdag 16 juni a.s.. Dit jubileumtoernooi dat bestaat uit een koppeltoernooi aanvang 14.00 uur waar men eerst in poules speelt en later het knock-out systeem. Het inschrijfgeld is prijzengeld.

Single Toernooi

Het single toernooi begint om 19.00 uur voor de beste 16 in de winnaarsronde zijn prijzen te winnen net als voor de beste 16 in de verliezersronde. Tevens zijn er prijzen voor de hoogste finish in de winnaars en verliezersronde ook zijn er prijzen voor de beste 4 dames.

Men hoopt dat er veel oud leden en spelers uit de Stampersgatse dartcompetitie deel zullen nemen of komen kijken.

Het inschrijven kan tot een half uur voor aanvang van het toernooi via 06-40115864 of Facebook Marisa Vermeulen. Meer info over het jubileumtoernooi kan u vinden op de website.

Meer berichten