Mounir Benaissa in het doel.
Mounir Benaissa in het doel. (Foto: Bristolteam)

Tweede test nieuwe spelers nipt verloren

  Sport

Woensdag 9 mei was de tweede test voor een aantal spelers van het Bristolteam om zich in de nieuwe selectie te vechten. Tegenstander was TPP uit Rotterdam die ook het oefenduel benutte om nieuwe spelers te testen. Er waren drie bestaande selectie spelers aanwezig bij TPP. De drie ijzersterke keepers van de eredivisionist waren wel gewoon van de partij.

Bij Bristol was onder andere Rick de Jong voor het eerst van de partij. Een terugkeer lijkt voor deze speler voorhanden, maar de concurrentie is moordend. De nieuwe technische staf lijkt toe te werken aan een sterke selectie van tien spelers en twee keepers. Hakan Aksoy lijkt de man te gaan worden die de ploeg moet gaan leiden binnen het veld. De ijzersterke verdediger is een zekerheid voor de nieuwe groep. Opvallend was de terugkeer van keeper Mounir Benaissa. De sluitpost, die jaren op topniveau speelde in België gaat voor zijn kans om de kleuren van Bristol te gaan dragen.

Op de tribune was Bunyamin Karahan aanwezig om de wedstrijd te bekijken. De topspeler die nu nog uitkomt voor Be`79  is in gesprek om volgend seizoen voor de Roosendaalse club te gaan spelen. Van de ploeg die kampioen is geworden lijken twee a drie spelers over te blijven. Eind mei moeten de definitieve namen bekend zijn. Het oefenduel eindigden in een nipte overwinning van de Rotterdammers met 7-6.

Meer berichten