Het rondje Sprundel is dit jaar alweer voor de dertigste keer. Het comité pakt extra uit dit jaar wegens het jubileum. Foto: Pavado.nl.
Het rondje Sprundel is dit jaar alweer voor de dertigste keer. Het comité pakt extra uit dit jaar wegens het jubileum. Foto: Pavado.nl. (Foto: Pavado.nl)

Dertigste editie rondje Sprundel

  Sport

Sinds 1989 is op de laatste zaterdag in mei het rondje Sprundel, een loopevenement voor iedereen. Het comité pakt extra uit dit jaar wegens het dertigjarig jubileum. Zo is er een fraai jubileumshirt. Alle 5 en 10 km lopers ontvangen dit functionele loopshirt zoals altijd geheel gratis.

De 5 en 10 km gaan om 16.00 uur van start. Daarnaast is er een jeugdrun over 720 meter voor de 4 t/m 9 jarigen en de 10 t/m 14 jarigen lopen twee rondes 1440 meter. Alle jeugd t/m 14 jaar mag gratis meedoen. De jeugd run start om 15.30 uur.

Doe mee aan de grote Jeugdbokaal! De vereniging of school met de snelste drie lopers wint. Start en finish zijn voor de kantine van sv Sprundel. Voorinschrijven kan via uitslagen.nl/evenementen. U kunt op de wedstrijddag inschrijven vanaf 14.30 in de kantine van sv-Sprundel. De uitslagen worden ook op rondjesprundel.nl geplaatst.

Meer berichten