Logo gazetroosendaal.nl


Wim van Oorschot (links op de foto) werd verrast met een huldiging voor zijn 40 jarig lidmaatschap van de Nederlandse Handboog Bond terwijl Riet van Eekelen (rechts op de foto) voor 50 jaar lidmaatschap in de bloemen werd gezet door Tony de Jong, de rayonvertegenwoordiger van de handboogbond.
Wim van Oorschot (links op de foto) werd verrast met een huldiging voor zijn 40 jarig lidmaatschap van de Nederlandse Handboog Bond terwijl Riet van Eekelen (rechts op de foto) voor 50 jaar lidmaatschap in de bloemen werd gezet door Tony de Jong, de rayonvertegenwoordiger van de handboogbond. (Foto: Bert Pessink)

Jubilarissen Nederlandse Handboogbond gehuldigd

  Sport

Afgelopen zondag werden tijdens de traditionele nieuwjaarsverschieting van handboogvereniging L'Union fait la Force op het sportpark Vierhoeven twee jubilarissen gehuldigd voor hun langjarig lidmaatschap van de handboogbond. Wim van Oorschot (links op de foto) werd verrast met een huldiging voor zijn 40 jarig lidmaatschap van de Nederlandse Handboog Bond terwijl Riet van Eekelen (rechts op de foto) voor 50 jaar lidmaatschap in de bloemen werd gezet door Tony de Jong, de rayonvertegenwoordiger van de handboogbond. Foto: Bert Pessink.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox