Logo gazetroosendaal.nl


De Roosendaalse Tenniskampioenschappen zijn terug van weggeweest, Roosendaal gaat van 4 tot en met 10 september op zoek naar nieuwe tenniskampioenen.
De Roosendaalse Tenniskampioenschappen zijn terug van weggeweest, Roosendaal gaat van 4 tot en met 10 september op zoek naar nieuwe tenniskampioenen.

Tenniskampioenschappen terug op de sportkalender

  Sport

Na een afwezigheid van vijftien jaar worden van 4 tot en met 10 september de Roosendaalse Tenniskampioenschappen nieuw leven ingeblazen. Er wordt een week lang door duo's gespeeld bij de tennisclubs in Roosendaal, de finaledag op zondag 10 september is bij TV Vierhoeven.

Door Bert Pessink

ROOSENDAAL - Ton Voogden is initiator en voorzitter van TV Vierhoeven: "Wij hebben in een combinatie van mooie verhalen van vroeger, toen het toernooi een groot succes was, en een teruglopend ledenaantal besloten om samen met alle Roosendaalse tennisverenigingen het kampioenschap weer nieuw leven in te blazen."

Vooghden: "We spelen een dubbeltoernooi voor alle Roosendaalers: heren-dubbel, dames-dubbel en gemend-dubbel in de leeftijd 18 jaar en ouder én 50 jaar en ouder in de categorie 5 tot en met 9." Voorwaarde voor deelname is dat minimaal een van de twee spelers lid is van een Roosendaalse Tennisvereniging. De ander hoeft geen lid te zijn. "Zo kan ook nieuw tennisbloed een sportief balletje slaan tijdens ons toernooi. Hij of zij kan zo de gezellige en sportieve sfeer meepakken van sporten in het groen van een tennispark in combinatie met het onderhouden van de sociale contacten."

Vooghen geeft aan dat ze maar een doel hebben en dat is de populariteit van de gezellige tennissport in Roosendaal te verhogen." Het logo van het nieuwe kampioenschap was dan ook meteen duidelijk: een roos met zes tennisballen die staan voor de zes tennisclubs uit de Gemeente Roosendaal. "Ik denk dat we dit jaar een mooi evenement gaan neerzetten."

Lees het volledige verhaal in de krant van 14 juni.

reageer als eerste
Meer berichten