Logo gazetroosendaal.nl


Foto: Corrie Verbraak

Nispen kleurt roze tijdens de obstaclerun N'Oop Loop

  Sport

Na de zeer succesvolle editie van de Nispense N'Oop Loop in 2016 was het voor de organisatoren al snel duidelijk dat er een vervolg moest komen. Vanaf nu wil men jaarlijks met een thema gaan werken waarbij dit jaar is gekozen voor de PINK edition.

NISPEN - De turftuin, waar de start zicht bevindt, is voorzien van roze ballonnen en vele deelnemers dragen een t-shirt en petje in dezelfde kleur. Alle deelnemers beginnen met een warming-up en om de tien minuten wordt er gestart met een nieuwe groep. Tijdens de loop komen de deelnemers diverse obstakels tegen zoals containers, kruipnetten, boomstammen en diepe kuilen. Het parcours loopt langs Oostmoer en de crossbaan.

Net als vorig jaar is er een 3 kilometer familierun en een 6 en 9 kilometer obstaclerun voor de serieuze obstacle runners. Aangezien het om de sportieve gezelligheid gaat is er geen tijdslimiet aan gebonden. Onderweg en na afloop wordt er gezorgd voor fruit en een drankje.

Vele vrijwilligers houden bij de obstakels een oogje in het zeil want de deelnemers kunnen geen mobiele telefoon meenemen. De organisatoren Anouk, Arjan. Guy, Linda, Tom, Cindy, Paul en Antoon kunnen terugzien op een mooi evenement met 740 deelnemers.

Bekijk hieronder een aantal foto's. Meer foto's vind je terug in de krant van week 24 (14 juni).

reageer als eerste
Meer berichten