Cas, Mats en Eline op trompet
Cas, Mats en Eline op trompet (Foto: Rob Clarijs)

Harmonie Nispen trots op jong talent

  Ingezonden

Zondagochtend 24 maart begon heel muzikaal in een vol café de Gouden Leeuw met een voorspeelochtend van harmonie St. Caecilia. De jeugdleden speelden afwisselend alleen of in groepjes om hun muzikaal talent te laten horen. De trompet, klarinet, dwarsfluit en keyboard kwamen meerdere keren voorbij.

Tijdens deze ochtend gaven ook acht kinderen een optreden, die het blok MuziekExpress gevolgd hadden op basisschool De Linde. Om kinderen te laten ervaren hoe blij je wordt van het maken van muziek, werd naschools door Muzisens muziekles gegeven. De kinderen leerden in zeven weken een blaas- of slagwerkinstrument ritmisch bespelen. Heel geconcentreerd en vol enthousiasme gaven deze kinderen hun eerste optreden onder leiding van Leonie van Kelle (Muzisens).

Ook enkele volwassen leden van de harmonie gaven een optreden. Trompetdocent Rumon Hagenaars begeleidde de samenspelgroep van de jeugdleden en met een vrolijke medley van bekende liedjes werd deze mooie zondagochtend afgesloten. Honderd bezoekers gingen met een blij gezicht naar huis, de zondag verder vieren.

Meer berichten