Saxofonist Peter van Ineveld en Roosendaalse kunstenaar Anouk Gunter die exposeert tijdens Eye-Candy 22.
Saxofonist Peter van Ineveld en Roosendaalse kunstenaar Anouk Gunter die exposeert tijdens Eye-Candy 22. (Foto: Patrick Roelofs)

Feestje bij Galerie Anita Ammerlaan met Meet Greet

  Cultuur

Op zondag 14 april van 14.30 tot 17.00 uur vindt er een Meet Greet plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door saxofonist Peter van Ineveld en aanwezige exposanten die deelnemen aan expositie Eye-Candy 22. Tijdens deze expositie is het werk van 11 professionele kunstenaars te zien in de 1150m2 grote galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende 11 kunstenaars zullen te zien zijn: Mia America(sculpturen-keramiek), Ellen Legierse(schilderijen), Marita ter Hark(schilderijen), Karin Starmans(schilderijen en ruimtelijk werk), Ferdi de Bruijn(klokken en LED-lichtobjecten), Anouk Gunter (schilderijen), Gerty Vos(schilderijen), Mathisse Arendsen(schilderijen), Marga Niederer van Huizen(keramiek), Edith Madou(keramiek) en Anita Ammerlaan(schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met LED-lichtobjecten, klokken, keramiek en schilderijen in verschillende stijlen. Eye-Candy 22 is te bezoeken t/m zondag 16 juni, de galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12:00 tot 17:00.

Patrick Roelofs: "Door omstandigheden waren wij niet in staat om bij aanvang van expositie Eye-Candy 22 een opening te verzorgen. Maar uiteraard verdiend deze fraaie expositie ook een feestje en dus hebben wij besloten om op zondag 14 april een leuke Meet Greet te organiseren. Tijdens deze expositie zullen wij weer een mooie diversiteit aan kunst van professioneel niveau presenteren in onze 1150m2 grote galerie. Saxofonist Peter van Ineveld zal zorgen voor heerlijke en sfeerverhogende muziek en onze exposanten geven dan het aanwezige publiek graag uitleg over hun werk. Uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken!"

Locatiegegevens: Galerie Anita Ammerlaan, Markt 39, Roosendaal.

Meer berichten