Logo gazetroosendaal.nl


carnavalsband De Splienters
carnavalsband De Splienters (Foto: -)

De Splienters al 33 jaor Tullepetaonse carnavalsband

  Cultuur

33 Jaar geleden is carnavalsband De Splienters opgericht. Dat betekent dat de band sinds 1985 actief is in Tullepetaonestad. Er is dit jaar dus heel wat te vieren.

De Splienters hebben heel wat jaren meegedaan aan de optocht. De eerste keer was in 1988 met het motto ‘Blef bij de les’. Ook dit jaar doen ze weer mee in hun opvallende roze outfits. Na het 11-jarig bestaan van De Splienters is de band begonnen met het houden van een kiendermiddag. Hiervoor hebben ze maar liefst 2x de huisorde mogen ontvangen. Vorig jaar hebben ze de laatste kiendermiddag georganiseerd, omdat ze het tijd vonden voor andere activiteiten.

De band heeft inmiddels ook al heel wat Swaree ervaring. Ook dit jaar zal de band weer met een verrassende act op het toneel verschijnen.

Het 33-jarig bestaan wil deze band niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom verzorgt de band op zaterdag 20 januari een feestavond in de Raatskelder. Er zullen enkele regionale feestbands en Roosendaals artiesten optreden. Het avondvullend programma start om 21.00 uur

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox