Foto:

8500 euro ingezameld voor de Club van 100

Vrijdag 29 november was het "De Kroon Avond , die voor de 8e keer gehouden werd bij Hotel-Restaurant de Kroon in Oudenbosch.

De avond werd geopend door voorzitter Louis Klasen en na de mooie woorden van wethouder Hans Wierikx kon men gaan genieten van een vijf gangen Walking- Dinner, dat bereid was door Kees de Bruin.

De avond werd opgeluisterd door het duo Mid-Live, bestaande uit de rasmuzikanten Ton Laros en Cor Kuyer. Om 19.30 was er eens speciaal moment en kon de voorzitter melden, dat er dit jaar vier nieuwe klarinetten geschonken zijn. Daarvoor vroeg hij de secretaris van de Oudenbossche Harmonie Marcellino Otten naar voren en deze overhandigde de klarinetten aan het speciaal voor deze avond geformeerde klarinetkwartet, bestaande uit : Nelleke van Aken, Liselot van Aken, Erica v.d. Bom en Willemijn van Spaandonk. Ze speelden een paar prachtige werken, waarbij zowel de kwaliteit van de muzikanten als die van de klarinetten goed tot uiting kwamen.

Op de tonen van het duo Mid-Live werd er vervolgens gedanst en kwam o.a. de muziek uit de jaren 60 en 70 weer opnieuw tot leven.

Het werd een fantastische avond en het bestuur van de Club van 100 uitte haar dankbaarheid, dat mede dank zij de begunstigers het ook dit jaar weer mogelijk was geweest om de harmonie van goede instrumenten te kunnen voorzien. Met de schenking was nl. een bedrag gemoeid van 8.500 euro en daarmee is er sinds de oprichting van de Club van 100 nu 75.000 euro in totaal geschonken.

Ook u kunt natuurlijk begunstiger worden van deze mooie stichting. U kunt zich daarvoor opgeven via de mail: clubvan100@oudenbosscheharmonie.nl en de bijdrage is slechts 50 euro per jaar.

Meer berichten