Hele mooie kerstliederen/kerstsongs worden afgewisseld met passende anderen liederen/songs. Foto: Peter Jacobs.
Hele mooie kerstliederen/kerstsongs worden afgewisseld met passende anderen liederen/songs. Foto: Peter Jacobs. (Foto: Peter Jacobs)

Zanggroep Rucphen presenteert concert 'Kerstklanken'

RUCPHEN - De Kerstdagen 2019 komen weer snel dichterbij. De tijd van warmte, lichtjes, muziek en gezellig samen zijn. In de aanloop naar deze feestdagen genieten jaarlijks tienduizenden van befaamde kerstconcerten. Niet iedereen is echter in de gelegenheid dit soort grote concerten te bezoeken.

Dit genieten kan gelukkig ook dichter bij huis. Zanggroep Rucphen nodigt u uit om samen te komen in de AGORA-theaterzaal op zondagmiddag 22 december, aanvang 13.30 uur -einde ca. 16.30 uur. Inloop in de theaterzaal vanaf 13.00 uur. Een drankje vooraf in de mooie foyer is natuurlijk altijd mogelijk.

De Zanggroep Rucphen prijst zich gelukkig dat het koor Sprundel Vocaal en het koor KoorBusiness, afkomstig uit Etten-Leur ook dit jaar hun medewerking hebben toegezegd. Beide koren worden geleid door enthousiaste en deskundige dirigenten, de heer Hans Reijs (Sprundel Vocaal) respectievelijk de heer Rogier de Pijper (KoorBusiness), en staan borg voor een mooie presentatie. De Zanggroep Rucphen staat al vele jaren onder de bezielende leiding van de heer Laurens van Wessel.

Het kerstconcert zal uit twee gedeeltes bestaan, een gedeelte voor en een gedeelte na de pauze. Ieder koor treedt zowel voor als na de pauze op. Laat u verrassen door de drie koren, zij zijn vrij in de keuze van de liederen die zij voor u ten gehore zullen brengen. Hele mooie kerstliederen/kerstsongs worden afgewisseld met passende anderen liederen/songs. Onder de naam “Kerstklanken” zal voor u een heel mooi kerstconcert worden gepresenteerd.

Neem vooral (ook) je buurman of buurvrouw mee, die eenzame vriend of vriendin, een familielid of die vrijwilliger, die altijd voor je klaarstaat, en ga samen genieten van muziek in kerstsferen.

Zorg ook dat u tijdig in bezit bent van een entreekaartje. Afgelopen jaar bleken nog maar weinig kaartjes beschikbaar te zijn in vrije verkoop direct voorafgaande aan de start van het concert. De organisatie zou het jammer vinden om mensen na hun komst teleur te moeten stellen omdat er geen kaartjes meer beschikbaar zijn. Afgezien van de leden van de koren hoopt de Zanggroep Rucphen tussen de 250-270 personen te mogen begroeten.

De entreekaarten zijn vanaf 4 december verkrijgbaar in de foyer van het Dorpshuis AGORA. Reserveren van entreekaartjes is helaas niet mogelijk. Kosten: 5 euro in voorverkoop en 5,50 euro bij de zaalingang op 22 december, indien nog beschikbaar.

Het Dorpshuis AGORA is gelegen aan de Rucphense Vaartkant 2B te Rucphen.

Meer berichten