Nispen Blues presenteert: TheHoochies

Zaterdag 14 december treedt de Nederlandse Blues formatie The Hoochies op in café de Gouden Leeuw te Nispen. Aanvang 21.30 uur, gratis entree.

The Hoochies is een viermansformatie die overtuigende no-nonsense Chicago Blues en Boogie á la Little Walter, Sean Costello en The Red Devils ten gehore brengt. Alle bandleden hebben hun sporen ruimschoots verdiend in het Nederlandse Bluescircuit, met bands zoals Cuban Heels, Boyd Small, Memo Gonzalez, en Drippin' Honey.

Juist omdat ze al vaker het podium met elkaar hadden gedeeld werd het hoog tijd om samen iets op te starten om hun gezamenlijke passie voor de ongepolijste Blues te delen. Deze krachtenbundeling leidt, tezamen met een ijzersterke setlijst, elke keer weer tot een boeiende live performance.

Richard Koster (Cuban Heels) mag samen met Roelof Meijeringh (Boyd Small, Memo Gonzalez) als spil van de band worden gezien. Het publiek heeft vijf jaar moeten wachten op hun debuut album; een live registratie van een fenomenaal optreden op het Moulin Blues Festival 2019. Op 'Live! Moulin Blues' komt hun rauwe, energieke en ongepolijste Blues geheel tot zijn recht.

The Hoochies gunnen zichzelf en hun publiek geen moment rust. De 'Blues en groove trein' dendert alsmaar door en dat is waar deze mannen goed in zijn en waar ze het best tot hun recht komen.

Live, op het podium waar ze hun dampende Blues vol overtuiging aan de man weten te brengen. Line up: Richard Koster, zang en harmonica; Roelof Meijeringh, gitaar; Lut Luttink, basgitaar; Chiel ten Vaarwerk, drums.

Meer berichten