Foto:

Rock and roll, country, line dance en evergreens op het Sfeerstrand

Zondag 8 december vanaf 14.30 uur staat op Sfeerstrand bij Stadsoevers The Rivals Band geprogrammeerd. Een zestal ervaren muzikanten zorgen voor een swingende middag met bekende nummers in een nieuwe Rivals sound!

Zondagmiddag staat Sfeerstrand weer klaar voor een muzikale invulling van een geweldige band. Meezingen, mee swingen, onder het genot van een hapje en drankje in onze unieke locatie van bekende nummers met een eigen Rivals sound.

The Rivals Band bestaat uit de volgende bandleden: Annemieke Smits, zangeres; Anton (Ton) Elsten, slaggitaar; Ton de Bruijn, toetsen; Peter Roks, drums; Guus de Vink, sologitaar en zang; Cees Rosier, basgitaar.

Ze zijn niet het zoveelste coverbandje die een beetje country voorschotelt. Ze dragen elk een eigen Muziekkleur mee en dat zorgt voor een verrassend optreden. bestaande nummers in een nieuw jasje, nog steeds herkenbaar voor het publiek. Hun driestemmigheid binnen de band zorgt voor een mooi afwisselend repertoire. (recensie K. Vandewoude)

Sfeerstrand is bereikbaar via de Passerelle per fiets, te voet en voor mensen die met de trein komen. Via de Jan Vermeerlaan over de brug bij de Vliet en vóór het Herstaco Stadion rechtsaf de Industriestaart in. Na zo'n 100 meter rechts het parkeerterrein op en dan vindt u ons links. Via de Borchwerf ná het stadion linksaf en dan rechtsaf het parkeerterrein op.

Meer berichten