Foto:

Sfeervolle Kerstmarkt en Sing-In ten bate van Sint Josephkerk

Op zaterdag 14 december van 10.00 uur tot 14.00 uur en zondag 15 december van 12.30 uur tot 16.00 uur is er weer een grote Kerstmarkt met de verkoop van allerlei kerstspullen zoals: kerststallen/groepen, kerststukjes, kerstversiering, kerstverlichting, kerstkaarten, kerstboeken, kerstmuziek (LP's, Singles, CD's) en DVD's.

Deze markt is in de pastorie en in de tuin, waar verwarmde pagodetenten en vuurkorven staan. In de kerk is er een kleine kerststallen tentoonstelling en is een modelspoorbaan met treinen aanwezig. Het Dickens koor "La Chanda" loopt rond in prachtige sfeervolle kleding en zingt bekende kerstliederen. Tevens is er op de zondag 15 december in de kerk, een Sing-In van 13.30 uur tot 16.00 uur.

Tijdens deze Sing-In zullen de koren van Sint Josephkerk en amusementsorkest ProosTT bekende kerstliederen ten gehore brengen. U kunt uit volle borst meezingen of rustig genieten van de samenzang of wat kerstinkopen doen op de Kerstmarkt. Op beide dagen is er koffie, thee, fris en (glüh)wijn. Voor de kinderen zijn er tijdens de Sing-In verschillende activiteiten zoals het maken van je eigen kerstversiering.

Deze middag is echt een familieactiviteit, jong en oud zullen elkaar ontmoeten, de toegang is gratis. De totale opbrengst is voor het onderhoud van de Sint Josephkerk en Pastorie.

Meer berichten