Kerstmagie in McArthurGlen Designer Outlet Roosendaal

Zaterdag 23 november komen bezoekers van Designer Outlet Roosendaal voor een spectaculaire verrassing te staan. Het centre luidt dé start van het kerstseizoen in met een Lights-On Event waarbij de sfeerverlichting op een ludieke manier wordt aangestoken.

Vanaf 18.00 uur wordt Designer Outlet Roosendaal even de stad van het licht. Diverse lichtgevende acts leiden een sfeervolle parade door het centrum met als eindpunt de gigantische kerstboom van twaalf meter. Samen met de bezoekers wordt hier de kerstverlichting aangestoken om het feestseizoen in Designer Outlet Roosendaal officieel te openen.

Christmas Shopping in Designer Outlet Roosendaal

De Lights On Parade is een voorproefje van wat er allemaal te beleven zal zijn de komende kerstperiode. Designer Outlet Roosendaal zal deze winter volledig versierd zijn met duizenden lampjes, versierde kerstkransen, een magische arrenslee en een meters hoge kerstboom. Met de tientallen nieuwe merken die geopend zijn dit jaar, zoals Invicta Watches, Guess Accessoires, The Kooples, It's All About Christmas en de Home&Cook/Tefal Pop-Up Store is dit hét moment om Designer Outlet Roosendaal te ontdekken. Met meer dan 100 merken is het centre de perfecte plek om kerstinkopen te doen voor een onvergetelijke feestmaand. Ontdek de gezellige kerstsfeer en shop je party outfit en mooie cadeaus met 30 tot 70 procent korting.

Extra genieten tijdens events

Geniet deze kerstperiode met de hele familie van diverse events vol entertainment en extra kortingen op designermerken. Het welbekende Black Friday Weekend vindt plaats op 29, 30 november en 1 december, waarbij je in meer dan 85 winkels kunt profiteren van extra kortingen. Van 21 t/m 26 december kun je bij de grote boom de kerstman ontmoeten en op 21 en 22 december krijg je tijdens Late Night Shopping extra de tijd om ontspannen te shoppen voor jouw laatste kerstinkopen, want dan is Designer Outlet Roosendaal speciaal geopend tot 22.00 uur. Extra leuk, in het centre is er live-kerstmuziek, entertainment voor kinderen. En alle cadeaus kunnen tijdens het shoppen bewaakt achtergelaten worden bij onze gratis handsfree shopping service.

Over de McArthurGlen Group

McArthurGlen Group, Europa's grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets, werd in 1993 in Europa opgericht door de Kaempfer Partners. McArthurGlen, de pionier van designer outlet-winkels in Europa, heeft sindsdien 655.000 vierkante meter aan outletruimte ontwikkeld. Het bedrijf beheert 24 McArthurGlen Designer Outlets in negen landen: Oostenrijk, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Er is een totale portfolio-omzet van meer dan 4,5 miljard euro per jaar.

De centers bieden onderdak aan de meest gewilde luxe- en premiummerken en bieden meer dan 90 miljoen klanten die van mode houden het hele jaar door een levendige en hoogwaardige winkelomgeving.

In 2013 werd McArthurGlen een joint venture tussen de Kaempfer Partners en Simon Property Group Co. (NYSE SPG), 's werelds grootste eigenaar van winkelvastgoed.

Meer berichten