Foto:

Sfeerblues 0165 op het strand

ROOSENDAAL - Op 16 november houden Sfeerstrand Roosendaal en SBPR de eerste editie van 'SfeerBlues 0165'. Na enkele succesvolle jazzsessies maken we een overstap naar de Blues.

Met de komst van Little Boogie Boy( Chicago Blues) en Fat Harry & The Fuzzy Licks (Contemporary Blues) hebben we gekozen voor twee internationaal gelouterde acts die hun sporen allang verdiend hebben. Sfeerblues 0165 is een bluesprogramma dat je niet mag missen.Was je er tijdens onze jazzsessie nog niet bij? Zorg dan dat je er deze keer wel bij bent want de recensies over onze muzikale gasten zijn op zijn zachtst uitgedrukt lovend!

Bij een entreeprijs van euro 10 euro per persoon zijn een drankje en alle hapjes inbegrepen. Kaarten zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop. Wil je erbij zijn stuur dan een mailtje naar sfeerstrand@gmail.com of bel 06-27168440 en alles komt in orde. Wees op tijd want vol is vol.We verwachten dat de eerste editie van Sfeerblues snel uitverkocht zal zijn. Wil je de avond op een hele bijzondere manier beleven, informeer dan naar het speciale VIP-arrangement.

De pauzes (ombouw) worden muzikaal ingevuld door DJ Franko Diago (de Master of Blues). Hij draait de lekkerste nummers uit zijn imposante verzameling blues, soul en Americana. De avond start om 20.15 uur met Little Boogie Boy. Om ca. 22.30 uur zullen Fat Harry and The Fuzzy Licks de eerste SfeerBlues 0165 op spetterende wijze afsluiten.Het sfeerstrand opent haar deuren om 19.30 uur.

Meer berichten