Een prinsesje, een prins, een soldaat, drie goede feeën en een kok: de belangrijkste figuren die het sprookje Doornroosje spelen. Foto: THOR.
Een prinsesje, een prins, een soldaat, drie goede feeën en een kok: de belangrijkste figuren die het sprookje Doornroosje spelen. Foto: THOR. (Foto: fotograaf THOR)

Landgoedloop met sprookje van Doornroosje

ROOSENDAAL - THOR en Natuurmonumenten houden op 10 november opnieuw de Landgoedloop. Acteurs spelen het sprookje van Doornroosje in het bos van Visdonk op een interactieve manier. Kinderen kunnen stempels verdienen.

Behalve dat het een erg leerzame middag is, is het vooral erg leuk en een heel klein beetje spannend voor zowel kinderen als hun ouders, opa’s en oma’s. De dag begint met een mooie trail over 7, 10 en 15 km dwars door het landgoed Visdonk, het Rozenven en de Nederheide. Wandelaars starten even later en kunnen kiezen uit drie wandelafstanden; 6, 10 en 15 km. Ook prima te doen voor liefhebbers van Nordic Walking.

Op de 10 en 15 km is een rustpost ingelast in een originele Vlaamse schuur uit 1752 welke nog een goed beeld geeft van het boerenbedrijf uit die tijd. Alles start vanuit en komt weer terug in het Thorhonk. Starttijden en andere informatie kun je vinden op www.landgoedloop.nl. Mis dit niet en schrijf je snel in.

Meer berichten