Foto: PH2@RT

Handelen met gesloten beurs tijdens de 5e Maatschappelijke Beursvloer

Je hebt het waarschijnlijk al voorbij zien komen, De Maatschappelijke Beursvloer. Na het succes van eerdere maatschappelijke beursvloeren houdt de Roosendaalse Uitdaging in samenwerking met ondernemersnetwerk het Goede Doelen Ontbijt (GDO) op donderdag 31 oktober de vijfde Roosendaalse maatschappelijke beursvloer.

De Maatschappelijke Beursvloer is er om bewustwording te creëren over het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar vooral om dit aspect in praktijk te brengen. De beursvloer bied je namelijk de mogelijkheid om in contact te komen met diverse maatschappelijke organisaties en te kijken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Het is een lokaal evenement waar plaatselijke bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden elkaar ontmoeten. Zij onderhandelen in een informele en dynamische sfeer maar altijd met gesloten beurs. Wat de een over heeft, is voor de ander juist gewenst!

De vele maatschappelijke organisaties en bedrijven kunnen elkaars hulp goed gebruiken. Zo is men bijvoorbeeld op zoek naar praktische materialen zoals computers of knutselmateriaal of advies op het gebied van boekhouding of inrichting.

Enkele voorbeelden:

- Jouw kennis, advies of faciliteiten ter beschikking stellen;
- Met je medewerkers een dagje klussen;
- Jullie computers, laptops, kantoormeubelen een tweede leven bieden;
- Kerstpakketten voor mensen in achterstandsgezinnen sponsoren;
- Of op een andere wijze je maatschappelijke betrokkenheid laten zien?

Ben jij er ook bij?

Datum: Donderdag 31 oktober. Locatie: Associate Degrees Academie, Mill Hillplein 1, 4701 BS Roosendaal. Beurs: 8.00 tot 9.30 uur (inloop vanaf 7.45 uur). Dit jaar met ontbijt! Parkeren: Je kunt gratis parkeren in de naastgelegen parkeergarage Mill Hill aan de Vrouwemadestraat 70. Bij het weggaan ontvangt u een uitrijkaart.

Wil je dit niet missen? Meld je dan nu aan via deze website.

Meer berichten