Foto: Frank Rok

Griezelen tijdens Kids Halloween Event

Met een Kids Halloween griezelspektakel is zondag in Roosendaal bij Fun-Skillz het Halloweenseizoen in West Brabant van start gegaan.

Door Frank Roks

Op het terrein was een angstaanjagende Trick-or-Treat-route uitgestippeld en konden kinderen zich kostelijk vermaken in een mega laserdome. Rondom waren er in diverse ruimtes tal van gethematiseerde kinderactiviteiten zoals pompoenen uithollen, maskers kleuren, springkussen jumpen of je laten schminken.

Wie zich waagde aan een tocht door de gangen van het Treat-or-Treat werd steeds vanuit onverwachte hoeken geconfronteerd met spookverschijningen, skeletten, monsters die tevoorschijn kwamen uit magische truckendozen. Het was schrikken en gillen, maar volgens Annoeska van de Vijfeijken, eigenaresse van Fun-Skillz, was het verantwoord. "We hebben het griezelgehalte aangepast aan het schrikbeeld van kinderen onder 12 jaar", aldus Annoeska. "We zijn hier met een groep van twintig vrijwilligers drie weken lang aan bezig geweest en als je nu al die kids bezig ziet, was het dat zeker waard", glundert ze trots.

Meer berichten