Nieuwe mannenmodewinkel DENSHICO in Roosendaal

ROOSENDAAL - Stephan nam na twaalf werkzame jaren in de mode een sprong in het diepe en opende vorige week zijn nieuwe mannenmodewinkel DENSHICO in de passage in Roosendaal. "In mijn winkel vind je mannenmode voor jong en oud en in alle maten."

Hier vindt u onder andere denim, shirts & colberts van de merken Benvenuto, Desoto & Alberto. "Een leuk feitje is dat hier ook de naam vandaan komt: DEN (denim) SHI (shirts) CO (colberts)", aldus de eigenaar. "De merken Benvenuto, Desoto & Alberto werken met de beste Italiaanse stoffenfabrieken samen, en bieden hierdoor een superieure kwaliteit."

En dit jaar nog, vindt u hier ook leren jassen van Milestone. Stephan wil vriendelijkheid, servicegerichtheid en geduld uitdragen. Daarnaast voert hij een gunstige prijs-kwaliteit verhouden voor de merken in de winkel. "Door meerdere pasvormen kan ik iedere man, van klein naar groot, leuk aankleden", vertelt Stephan.

"Ik hoop dat de mannen uit de omgeving van Roosendaal dit zullen waarderen, en mijn winkel snel eens komen bezoeken." Deze nieuwe mannenmodewinkel DENSHICO is gevestigd op de Passage 25B Roosendaal.

De winkel is ook op Facebook te vinden.

Meer berichten