Foto: Frans Witteveen

T'plein kijkt terug op mooie lustrum editie

ROOSENDAAL – De lustrum editie van BEATLES op het Tongerloplein in Roosendaal afgelopen zaterdag was een groot succes. De aanvankelijk minder gunstige weersverwachting bleef uit, hoewel het wel zorgde voor minder publiek trok dan vorig jaar. Echter, de belangstellenden die er waren, kwamen van heinde en verre en maakten volgens de standhouders veel goed: "Volgend jaar ben ik er wat mij betreft weer bij. Dit wil je niet missen!"

Zoals altijd zorgt het bestuur van T'plein | Stichting Platform Cultuurplein Tongerlo, voor een tributeband die het Tongerloplein vol doet lopen. Ook dit keer waren enkele honderden fans en liefhebbers getuige van een sfeervolle en vooral muzikaal hoogstaande grande finale. De Roosendaalse gelegenheidsformatie The Magical Mysterie Band speelde dan ook de ene na de andere BEATLES-hit. Het publiek was enthousiast, verrast en zong alle teksten mee.

Onder leiding van bandleider Paul Rampaart was een van de ultieme hoogtepunten toch wel de George Harrison compositie When My Guitar Gentley Wheeps, waarbij gitarist Sebas Honing met zijn virtuoze gitaarsolo de stoutste verwachtingen onvertrof en na de laatste noot een staande ovatie tegemoet kon zien. Het anderhalf durende optreden werd afgesloten met de meezinger Hey Jude.

De organisatie van BEATLES was wederom in handen van T'plein, het culturele platform dat op het Tongerloplein in Roosendaal diverse evenementen organiseert, voor een deel in samenwerking met culturele instanties/verenigingen uit Roosendaal. Vorig jaar bestond T'plein 5 jaar. Het evenement BEATLES zal in 2020 naar alle waarschijnlijkheid plaatsvinden op zaterdag 10 oktober.

Kijk voor meer info over T'plein op: www.tpleinroosendaal.nl en/of kijk op de Facebookpagina van T'plein. Hier worden alle evenementen aangekondigd en verslagen.

Meer berichten