Eerste schop in de grond voor aanleg glasvezelnetwerk in Hoeven

HOEVEN – KPN NetwerkNL is in Hoeven gestart met de graafwerkzaamheden voor de aanleg van het glasvezelnetwerk. De eerste schop is op 10 oktober 2019 op het Raadhuisplein in de grond gegaan door Hans Wierikx, wethouder gemeente Halderberge. Naar verwachting zijn de graafwerkzaamheden na 9 weken afgerond.

KPN NetwerkNL legt het glasvezelnetwerk kosteloos en straat voor straat aan. "Daar moet onze aanlegploeg voor graven. Als we de stoep 's ochtends open graven, proberen ze deze voor het einde van de middag weer dicht te hebben. Inwoners zijn meestal opgelucht als ze horen dat de graafwerkzaamheden in principe niet langer dan drie dagen duren. En uiteraard doen wij onze uiterste best om eventuele overlast tot een minimum te beperken", aldus gebiedsmanager Sjoerd Majoor. Zodra de werkzaamheden in een straat starten, informeert KPN NetwerkNL de inwoners enkele dagen van te voren.

Meer informatie

Inwoners kunnen voor het geven van toestemming, alle vragen over de aanleg, planning en voordelen van glasvezel elke donderdag van 12.00 uur tot 20.00 uur terecht bij het glasvezelinformatiepunt op het Raadhuisplein in Hoeven. Kijk voor meer informatie op www.kpnnetwerk.nl.

Meer berichten