Je leert te spelen met compositie, tegenlicht en scherptediepte om het perfecte plaatje te maken.
Je leert te spelen met compositie, tegenlicht en scherptediepte om het perfecte plaatje te maken. (Foto: )

Herfstfotografieochtend in de Heemtuin Rucphen

Op zaterdag 26 oktober kunnen fotografieliefhebbers terecht in de Heemtuin om van alles te leren over herfstfotografie.

Onder leiding van beroepsfotografen Edwin Brosens en Leoreta Vezaj ga je aan de slag en fotografeer je bessen, een herfstlandschap en bladeren in herfstkleur. Je leert te spelen met compositie, tegenlicht en scherptediepte om het perfecte plaatje te maken.

De activiteit begint om 09.00 uur en duurt tot 11.00 uur. Inloop is vanaf 08.45 uur. Meer informatie kunt u vinden op de Facebookpagina van de Heemtuin en de website: www.heemtuinrucphen.nl. Voor aanmelden of vragen kunt u mailen naar heemtuin@heemtuinrucphen.nl.

De Heemtuin Rucphen is elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 09.00 uur tot 16.00 uur. Vanaf woensdag 20 november t/m woensdag 11 maart 2020 is de Heemtuin op woensdagen gesloten.

Zondag 20 oktober is de laatste zondagopenstelling van dit jaar. De eerste zondagopenstelling van 2020 is op de derde zondag van maart. De tuin is op deze zondagen geopend van 13.00 uur tot 16.00 uur. De entree bedraagt 2,50 euro. Toegang voor kinderen t/m 12 jaar is gratis. Adres: Baanvelden 12, Rucphen.

Meer berichten