Beleef Heidestede op 21 oktober

Op maandag 21 oktober opent centrum voor Wonen & Zorg (CWZ) Heidestede in Sint Willebrord de deuren. Tussen 09.00 en 20.00 uur kunnen bezoekers zich laten informeren over wat Heidestede te bieden heeft op zorgvlak en als werkgever. Ook geïnteresseerden uit de omgeving zijn welkom om kennis te maken met de locatie en Groenhuysen. Gedurende de dag zijn er allerlei leuke activiteiten en workshops te doen.

Tijdens de open dag ontvangen mantelzorgers hun waardering. Bezoekers kunnen zich onder andere laten rondleiden door de beweegtuin en de beweegtoestellen uitproberen, of de snoezelruimte en badkamer van de verpleegafdeling bekijken. Snoezelen is een ontspannende activiteit voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking of gevorderde dementie. Ook kunnen sportievelingen de fitnesstoestellen bij de Silverfitness uitproberen en een rondje rijden op de duofiets. Liefhebbers van jeu de boules kunnen meespelen met de HeideBoulers.

Voor ieder wat wils

Boksers in de dop kunnen ontdekken of zij talent hebben bij de workshop boksen. Bezoekers kunnen de beleeftafel uitproberen, met de voetjes van de vloer tijdens de silent disco, kaarten maken, sjoelen of hun nagels laten verzorgen.

Bekijken en ontmoeten

De hele dag is de kunstexpositie 'Het manifest van verbindingen' van Anita Bosker te bekijken en geeft tijdens de open dag af en toe een presentatie. Anita is naast fotografisch kunstenaar verpleegkundige bij Groenhuysen. In een meet & greet maken bezoekers kennis met Groenhuysen Werving en Selectie, vrijwilligers coördinatoren en medewerkers van het mantelzorgsteunpunt. Medewerkers van het Klantbureau van Groenhuysen informeren geïnteresseerden over onder andere indicaties voor wonen, sociale alarmering, de Groenhuysenpas en wachtlijsten.

Programma met tijden

Het totale programma met tijdsindicatie staat op www.groenhuysen.nl/activiteiten.

Meer berichten