Fun-skillz werkt samen met meer dan honderdvijftig vrijwilligers en grimeurs voor een spookachtige avond. Voor de kleinsten is er een minder heftige zondagmiddag vol met leuke activiteiten.
Fun-skillz werkt samen met meer dan honderdvijftig vrijwilligers en grimeurs voor een spookachtige avond. Voor de kleinsten is er een minder heftige zondagmiddag vol met leuke activiteiten. (Foto: )

Griezelige Halloween-events voor jong en oud

Evenementenbureau Fun-skillz organiseert zoals gebruikelijk weer diverse leuke en spannende evenementen rondom Halloween. Zowel kinderen als volwassenen komen aan hun trekken.

Zo wordt op zondagmiddag 20 oktober van 14:00 tot 17:00 uur een griezelige Halloween-middag voor kinderen tussen de 3 en 12 jaar gehouden. Kinderen kunnen onder andere pompoenen uithollen, zich laten schminken, een 'trick or treat'-route afleggen met gezellige griezels en rondspringen op een springkussen. Met goed weer is er zelfs een grote Laserdome. Via www.ticketkantoor.nl/shop/kidshalloween19 zijn tickets verkrijgbaar.

Op zondagavond 27 oktober kunnen (jong)volwassen vanaf 14 jaar griezelen in een echt spookhuis. Ruim honderdvijftig vrijwilligers en grimeurs zorgen hier voor een spookachtig mooie avond waar bezoekers stalen zenuwen voor nodig hebben. Verwacht veel griezelige momenten en een knal als afsluiter. Het evenement loopt van 18:00 tot 21:30 uur. Via www.ticketkantoor.nl/shop/spookhuiswouw zijn tickets te bestellen.

Beide evenementen vinden plaats aan Wouwbaan 143 te Roosendaal.

Meer berichten