Een sfeerbeeld van het Oktoberfest van Die Roseländer Musikanten in 2018.
Een sfeerbeeld van het Oktoberfest van Die Roseländer Musikanten in 2018. (Foto: )

Die Roseländer Musikanten houden jaarlijks Oktoberfest

De stimmungskapel Die Roseländer Musikanten houdt op zondag 13 oktober het jaarlijkse "Oktoberfest". Dat vindt plaats in de zaal van Sieben Recreatie aan De Stok in Roosendaal. Aanvang van het muziekfeest is 14.00 uur en de toegang is voor iedereen gratis.

Die Roseländer Musikanten richten zich met hun "Oktoberfest" vooral op een publiek dat in leeftijd wat meer gevorderd is, maar dat ook de gelegenheid te baat wil nemen om de sfeer te proeven van het najaarsfeest dat steeds populairder wordt.

Die Roseländer Musikanten betreden op die zondagmiddag diverse keren het podium om hun blaasmuziek te laten horen. Daarnaast zijn er optredens van de blaaskapel Hummel Bummel uit Brecht (België) en van het orkest ProosTT uit Roosendaal. Het zangduo Piet van der Hoeven en Monique neemt de meezingers voor zijn rekening en hoopt daarbij steun te krijgen van de zaal.

Hoewel het voor de bezoekers niet verplicht is, stellen Die Roseländer Musikanten het op prijs als de gasten hun kleding opleuken met Oktoberfest-attributen.

Meer berichten