De Markmakkers in hun nieuwe outfit.
De Markmakkers in hun nieuwe outfit. (Foto: )

Markmakkers op de Meeshoeve

Na een aantal besloten optredens en deelname aan het geslaagde Shantyfestival georganiseerd door de Bossche Maten en een succesvolle deelname aan het Shantyfestival in Willemstad is Shantykoor De Markmakkers nog steeds alive and kicking, want op zondag 6 oktober zijn ze wederom te beluisteren op een voor iedereen toegankelijk evenement, namelijk bij de viering van dierendag op Zorgboerderij de Meeshoeve aan de Strijpdreef 6 te Oud Gastel. De Markmakkers treden op van 13.30 tot 14.00 uur en van 15.00 tot 15.30. Er wordt wisselend opgetreden met Jeugdorkest The MUSIC Factory.

De Markmakkers bereiden zich voor op een afwisselend programma met meezingers, gedragen meerstemmige ballades en als het even meezit lopen ze nog even een polonaise. Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage die de Markmakkers ontvingen uit de clubactie van de Rabobank die door de Markmakkers mede wordt gebruikt ter ondersteuning van maatschappelijke activiteiten.

De Markmakkers hopen velen van hun vaste fans en toehoorders te mogen begroeten en zo u de Markmakkers nog niet kent, dan is dit een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken.

Meer berichten