De groep die betrokken is bij de organisatie van Human Library Roosendaal.
De groep die betrokken is bij de organisatie van Human Library Roosendaal. (Foto: Frank)

Meedoen aan de derde editie van Human Library Roosendaal

Heb jij een levensverhaal dat leest als een boek? Heb jij te maken met vooroordelen vanuit je omgeving? Of maak jij deel uit van een organisatie die opkomt voor de belangen van een bepaalde groep? Heeft deze groep te maken met vooroordelen? Ken jij iemand uit deze doelgroep die de groep wil vertegenwoordigen? Geef je dan voor 14 oktober op!

Onderwerpen die al vertegenwoordigd worden: autisme, minimalisme, NAH, carrièreverandering op je 50e, ex-psychiatrisch patiënt, borderline, laaggeletterdheid, grenzeloos verliefd, verlatingsangst en vluchteling. Op zaterdagmiddag 2 november vindt er namelijk weer een Human Library Roosendaal plaats.

Die middag worden er weer mooie, wellicht lastige en altijd interessante gesprekken gevoerd. De Human Library wil een verbinding maken tussen mensen die vooroordelen hebben ervaren en mensen die verder willen kijken dan hun vooroordelen. Dit alles op een informele manier en met humor.

Wil jij deze gelegenheid gebruiken om jouw verhaal te vertellen? Dan ben jij het 'levende boek' dat wij zoeken. Meld je aan via humanlibrary@bibliotheekvannu.nl. Heb je een vraag? Stuur een mail met je vraag en we nemen contact met je op.

Wil je de Human Library Roosendaal volgen? Like de Facebookpagina. Human Library Roosendaal wordt mede mogelijk gemaakt door bibliotheek VANnU, Projejct met Project en gemeente Roosendaal.


Met vriendelijke groet,


Karin
06 - 21 96 51 53


Karin Blook (Project met Impact) en Anissa Boukachni (Bibliotheek VANnU)organisatoren Human Library Roosendaal
www.facebook.com/HumanLibraryRoosendaal

Meer berichten