Foto:

The Dead Wax: akoestische rock, pop & blues op het Sfeerstrand

Sfeerstrand en Beachclub 0165 aan de Oostelijke Havendijk ontpoppen zich meer en meer tot een muzikale hotspot in Roosendaal. Gitarist Remko Willems (uit Nispen) en percussionist Freek Prins hebben het er in juli zo naar hun zin gehad, dat zij 5 oktober aanstaande terugkeren. Dit maal met The Dead Wax, een akoestische rock, pop & blues formatie. Vanaf 19.30 uur zullen zij hun rauwe sets ten gehore brengen.

Hoe groot of klein een podium ook mag zijn, de heren van The Dead Wax zijn altijd enthousiast en brengen altijd energie. Ze zorgen voor een Woodstock-achtige vibe, geïnspireerd door helden als Lou Reed, Cream, CCR, David Bowie, Neil Young en Iggy Pop, maar ook door meer moderne acts als The Black Keys. De basis van de band wordt gevormd door Norbert Schut (zang en gitaar), Freek Prins (percussie) en Ron Knook (basgitaar). Als de gelegenheid zich voordoet, zoals deze maal op het Sfeerstrand, worden zij vergezeld door sologitarist Remko Willems.

Het weer mag dan wisselvallig zijn, bang voor regen hoeft u niet te zijn! Binnen in Beachclub 0165 is er meer dan genoeg ruimte voor muziek en publiek. exploitant Ad Huijzers zal u van alle gemakken voorzien. Zowel de koude als warme drankjes staan voor u klaar, en de frituur wordt ook vast aangeslingerd. De kleintjes kunnen lekker spelen op het binnenstrand van Beachclub 0165. De Oostelijke Havendijk mag dan flink open liggen in verband met allerlei werkzaamheden, via de Industriestraat zijn Sfeerstrand en Beachclub 0165 perfect bereikbaar.

Meer berichten