Handelen met gesloten beurs op 31 oktober tijdens de vijfde maatschappelijke beursvloer.
Handelen met gesloten beurs op 31 oktober tijdens de vijfde maatschappelijke beursvloer. (Foto: )

Maatschappelijke Beursvloer Roosendaal voor ondernemers

ROOSENDAAL - Na het succes van eerdere maatschappelijke beursvloeren houdt de Roosendaalse Uitdaging in samenwerking met ondernemersnetwerk het Goede Doelen Ontbijt (GDO) op donderdag 31 oktober de vijfde Roosendaalse Maatschappelijke Beursvloer.

De Maatschappelijke Beursvloer is er om bewustwording te creëren over het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen, maar vooral om dit aspect in praktijk te brengen. De beursvloer biedt u namelijk de mogelijkheid om in contact te komen met diverse maatschappelijke organisaties en te kijken wat jullie voor elkaar kunnen betekenen.

Het is een lokaal evenement waar plaatselijke bedrijven, serviceclubs, scholen, maatschappelijke organisaties, vrijwilligersorganisaties en overheden elkaar ontmoeten. Zij onderhandelen in een informele en dynamische sfeer maar altijd met gesloten beurs. Wat de een over heeft, kan voor de ander juist gewenst!

De vele maatschappelijke organisaties en bedrijven kunnen elkaars hulp goed gebruiken. Zo is men bijvoorbeeld op zoek naar praktische materialen zoals computers of knutselmateriaal of advies op het gebied van boekhouding of inrichting.

Enkele voorbeelden: Uw kennis, advies of faciliteiten ter beschikking stellen; Met uw medewerkers een dagje klussen; Uw computers, laptops, kantoormeubelen een tweede leven bieden; Kerstpakketten voor mensen in achterstandsgezinnen sponsoren; Of op een andere wijze uw maatschappelijke betrokkenheid laten zien? Kom dan op 31 oktober naar de De Maatschappelijke Beursvloer. De beurs is van 8.00 tot 9.00 uur (inloop vanaf 7.45 uur). Locatie: Associate Degrees Academie, Mill Hillplein 1, Roosendaal.

Je kunt gratis parkeren in de naastgelegen parkeergarage Mill Hill aan de Vrouwemadestraat 70. Bij het weggaan zal krijgt u een uitrijkaart.

Wilt u dit niet missen? Meldt u dan nu aan via de website: www.roosendaalseuitdaging.nl.

Meer berichten