Foto: CHRISTIAN TRAETS

Nieuwe opzet Oktoberfest Roosendaal trekt meer publiek

Liefhebbers van Oktoberfest Roosendaal moeten er dit jaar snel bij zijn, want de kaartjes gaan als zoete broodjes over de toonbank. Het wegvallen van meerdere Oktoberfesten in de regio, in combinatie met de nieuwe opzet van het feest, maken dit jaar een groot verschil in de kaartverkoop.

"We hebben een nieuwe opzet voor het Oktoberfest. Dit jaar zijn er voor het eerst ook tafels voor acht en negen personen, in plaats van de gebruikelijke tien. Dat maakt een enorm verschil in de kaartverkoop", zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Nieuwe programmering

Het aftellen is begonnen, op zaterdag 5 oktober barst het Oktoberfest los in Evenementenhal De Stok. Dat belooft een groot feest te worden. "De programmering hebben we aangepast, van het oubollige Oktoberfest naar een hoger feestgehalte", zegt René. Op het podium staat het foute Duitse duo Toeter Thijs und der Thomas, de vrolijke band Ein Prosit en een vleugje après ski van Jettie Pallettie. DJ Alex maakt het feest compleet met een foute mix van Duitse schlagermuziek.

Meer dan bier

Al de ingrediënten voor een Oktoberfest zijn aanwezig. De evenementenhal wordt omgedoopt tot een grootse bierstube, er klinkt Duitse schlagermuziek uit de speakers en vrouwen in tiroler jurkjes lopen met pullen bier door de hal. Naast bier kunnen bezoekers er fris of wijn bestellen. Eetliefhebbers kunnen er smullen van braadworsten. De evenementenhal ligt op een goede locatie aan de rand van de snelweg. Oktoberfest Roosendaal is op zaterdag 5 oktober. Losse tickets zijn verkrijgbaar via www.oktoberfestroosendaal.nl en tafels zijn te reserveren via organisatie@oktoberfestroosendaal.nl.

Meer berichten