Foto:

Designer Outlet Roosendaal organiseert Career Day

Designer Outlet Roosendaal organiseert op donderdag 26 september een speciale Career Day waar bezoekers kennis kunnen maken met topmerken zoals Nike, Tommy Hilfiger en Hugo Boss. Ook zullen de uitzendbureaus Young Capital en Unique aansluiten om werkzoekenden en werkgevers aan elkaar te koppelen.

Vanwege de groei en vele winkelopeningen zijn Designer Outlet Roosendaal en de merken - waarvan sommige hun deuren de komende maanden zullen openen - momenteel hard op zoek naar nieuw talent.

Van bijbaan tot manager, mogelijkheden voor iedereen

Speciaal voor de Career Day is in het outlet centre een gezellige ruimte ingericht waar het team van Designer Outlet Roosendaal en hun merken klaarstaan om werkzoekenden en carrière switchers te adviseren. Managers en HR-professionals van bekende merken zoals Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Nike, NIKKIE, Adidas, Calvin Klein en Puma zijn aanwezig om samen mogelijkheden binnen het centre te bespreken. Binnenkort te openen merken als Sunglass Hut, Invicta en The Kooples zijn ook aanwezig om hun teams samen te stellen.

François Peeters, General Manager van Designer Outlet Roosendaal: "Door de grote variëteit aan werkzaamheden en merken binnen ons centre is er een breed palet aan beschikbare functies voor mensen van verschillende leeftijden en opleidingsniveaus. Wij hopen dat deze allereerste Career Day in Designer Outlet Roosendaal veel matches oplevert tussen de prachtige merken en het aanwezige talent." Designer Outlet Roosendaal investeert naast de merken zelf ook in de ontwikkeling van winkelpersoneel, door onder andere trainingen aan te bieden in een eigen Retail Academy.

Economische ontwikkeling

"Wij leveren met groot plezier een bijdrage aan de lokale en regionale economie, ook waar het gaat om werkgelegenheid. Tot ons grote plezier laten wij een gezonde groei zien en breidt het aantal topmerken in ons centre uit. Daarom is er grote behoefte aan talent dat teams kan ondersteunen in verschillende functies." Er zijn momenteel diverse vacatures voor (parttime) banen in Designer Outlet Roosendaal, van achter de schermen in het magazijn tot (assistent) store manager. Toegang is vanzelfsprekend gratis en voor iedereen.

De Career Day in Designer Outlet Roosendaal op donderdag 26 september start om 16:00 uur en eindigt om 20:00 uur. Bij de ingang van het centre is de locatie duidelijk aangegeven.

Over McArthurGlen Group

McArthurGlen Group, Europa's grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets, werd in 1993 opgericht door de Kaempfer Partners. McArthurGlen, pionier van designer outlet-winkels in Europa, heeft sindsdien 640.000 m² winkelruimte ontwikkeld. Het bedrijf heeft 24 vestigingen in negen landen: Oostenrijk, België, Canada, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. De onderneming heeft een totale portfolio-omzet van meer dan 4,5 miljard euro per jaar. In de centres - die jaarlijks ruim 90 miljoen klanten verwelkomen - zijn de meest gewilde luxe- en premiummerken te vinden.

Liefhebbers van mode kunnen er het hele jaar terecht voor flinke kortingen in een levendige en hoogwaardige winkelomgeving. In 2013 werd McArthurGlen een joint venture tussen de Kaempfer Partners en Simon Property Group Co. (NYSE SPG), wereldwijd toonaangevend in premium winkels, restaurants, entertainment en mixed-use omgevingen. Als onderdeel van haar expansiestrategie heeft McArthurGlen het openen van nieuwe centres in de planning, namelijk in: Málaga (Zuid-Spanje), de West Midlands (het VK), Remscheid (in de buurt van de Duitse steden Keulen en Düsseldorf) en in de buurt van Parijs (Normandie). Voor meer informatie: www.mcarthurglen.com.

Meer berichten