Foto: Jennifer Remme

Feestelijke opening Eye-Candy 24 bij Galerie Anita Ammerlaan

Op zondag 6 oktober van 13.30 tot 17.00 uur vindt de opening van Eye-Candy 24 plaats bij Galerie Anita Ammerlaan, met heerlijke live muziek door zanger/gitarist Stain (Istvan Ouborg). Tijdens deze expositie is het werk van twaalf professionele kunstenaars te zien in de galerie van kunstenaar Anita Ammerlaan aan de Markt 39 in het centrum van Roosendaal.

Kunstwerken van de volgende twaalf kunstenaars zijn tot en met 29 december te bewonderen: Anna Nunes (schilderijen), Vera Zegerman (keramiek), Anne Hoogland (glaskunst), Inge Coolen (schilderijen), Marie-Josée Boerenkamp (schilderijen), Marina Cleiren (schilderijen), Brita Seifert (schilderijen), Gita Kalishoek (schilderijen), Simone van der Meeren (schilderijen), Edith Madou (keramiek), Frank Mabesoone (metalen sculpturen) en Anita Ammerlaan (schilderijen). De expositie biedt weer een mooie diversiteit met keramiek, glaskunst, metalen sculpturen en schilderijen in verschillende stijlen. De galerie is open van vrijdag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Professioneel zanger-gitarist Stain neemt je mee langs diverse muziekstijlen met nummers van toen tot nu met Engels- en Nederlandstalige nummers. Hij spreekt daarmee een breed publiek aan van jong tot oud. Zanger Stain probeert in zijn performance tot de essentie van het lied te komen en geeft zich met volle overgave aan zijn publiek. Live komt hij verrassend uit de hoek omdat hij met meerstemmige zang zijn sound een oppepper geeft.

Patrick Roelofs (de organisator van de exposities bij Galerie Anita Ammerlaan en de man van kunstenaar Anita Ammerlaan): "Met het werk van de twaalf bijzondere exposanten zijn wij er van overtuigd dat deze expositie weer in de smaak zal vallen bij kunstliefhebbers. Tijdens deze expositie zullen wij weer een mooie diversiteit aan kunst van professioneel niveau presenteren in onze galerie. Wij zijn erg blij dat zanger en gitarist Stain tijdens de opening komt spelen, een geweldige artiest die zeker met zijn optreden zal bijdragen aan een lekker sfeertje tijdens de opening. Uiteraard is iedereen van harte welkom om er samen met ons een bijzondere en gezellige zondagmiddag van te maken."

Meer berichten