Foto: Picasa

Binnenstadondernemers trakteren winkelend publiek op blaasmuziek

ROOSENDAAL - Op koopzondag 22 september geven de Young Band en de Concertharmonie van Muziekvereniging Roosendaal samen met de Gildezonen 's middags een concert op en rondom de Nieuwe Markt.

'Na zeven jaar All4Harmonie krijgt het traditionele nazomerconcert op de Nieuwe Markt een andere opzet' zegt Ruud Bosch, trompettist en mede-organisator van het concert. 'Om blaasmuziek en cultuur meer te verbinden met het Roosendaalse bedrijfsleven en het winkelend publiek, is samenwerking gezocht met Binnenstadsvereniging Collectief Roosendaal en Stichting Promotie Winkelstad Roosendaal. Het concert is dan ook met opzet gepland op een koopzondag en vindt op verschillende locaties op en rond de Nieuwe Markt plaats.'

De Young Band, onder leiding van Rumon Hagenaars, brengt blaasmuziek in een nieuw jasje, met eigen arrangementen en ondersteund door zang en een combo. De Concertharmonie staat onder leiding van Rob Sloekers en zal deze middag vooral lichte film- en musicalmuziek laten horen. Van de Gildezonen onder leiding van Thomas Bruijns is het programma nog niet bekend.

Meer berichten